FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

C. S. T. Masculí, Jornada 19: BAM B 38 – AE Stucom B 66

Hi ha dies, crec que algun cop ho he comentat, que no escriuria la crònica. És molt difícil, sent part implicada, posar-se davant del PC i explicar que coll… va passar durant el partit quan tu realment no ho saps ben be.  Quan res del que havíem estant fent els últims partits es feia. Quan es quedava en no fer o fer una determinada acció i a la primera que tocava aplicar-ho, no al cap d’uns minuts, ja no es feia el demanat. Quan una de les poques coses que semblava havia millorat, la defensa, no funcionava. Quan per primer cop en molt de temps érem 12 jugadors. I així, fins l’infinit i més enllà!

De totes maneres, em veig amb l’obligació d’escriure-la. Els fidels lectors, que algun hi haurà, no es mereixen quedar-se sense les històries del SBM per que el dolent del seu entrenador no hagi estat capaç de fer jugar, que no cal guanyar, com toca al seu equip. Si, encara que dissabte tots vam estar molt per sota de les nostres possibilitats, el ‘dolent’, això si, entre cometes, soc jo, ja que com diu la dita, si un equip guanya es gracies als jugadors i si perd és culpa de l’entrenador. En la nostre defensa, dir que es cert que nosaltres no fiquem cistelles, defensem, agafem rebots (be de fet, alguns de nosaltres es podria dir que si, ja que no parem quiets a la banqueta i fem molts dels gestos que haurien de fer els cinc en pista i no fan) però si que decidim qui i quan juga, i disposem d’eines per mirar de canviar el ritme del partit.

Anem a dissabte. Partit a l’àtic contra l’AE Stucom B. Partit de la primera volta perdut en un partit dolent nostre per 21 punts. A la jornada anterior, nosaltres amb un meritori esforç, havíem perdut d’1 a Brafa (que en aquesta jornada ha guanyat a domicili al CB IMMA B, que ens va guanyar de 31 punts) Ells havien guanyat de 7 al CE Thau.

Mal començament nostre per la elecció de defensa feta per mi, 6-15 en el minut 5, que canviem aprofitant tirs lliures en contra, no cal demanar temps mort per aquests canvis. Reacció i parcial de 5-1. Resultat del primer quart 11-16. El motiu del canvi van ser els tres triples en contra.

Ja havíem vist quina seria l’arma de l’equip visitant. Era qüestió de no deixar tirar de tres. Però va ser més fàcil dir que fer. Parcial de 0-15 en tres minuts, amb quatre triples i un 2+1. I encara va anar a més. Després d’una cistella nostre, parcial de 0-9 en, un altre cop, tres minuts. Quan van aconseguir aquesta diferencia, l’Stucom va plantar una zona i va semblar que els aturàvem però no era veritat. No va haver reacció. Parcial del segon quart 9-30. Resultat a la mitja part, 20-46.

Els altres dos quarts, ja van ser més anivellats. Ells havien fet la seva feina i continuaven amb la zona. Nosaltres continuàvem sense poder de reacció, només semblava que els defensàvem be. Però no es feia res que pugues canviar el resultat final del partit. Ja no cal continuar amb les explicacions. No hi ha res a dir. Parcials de 9-8 i 9-12. Marcador final 38-66.

Ja està. Ja ha passat. Un més dels molts partits dolents que es poden tenir. Ara cal veure si ens ha tocat en l’orgull i ho superem amb nota en els propers. Repeteixo, no cal guanyar, només jugar.

Proper partit, diumenge 6 de Març a l’Hospitalet contra CASTELAO WEBS CASINO DEL CENTRE B. A les 12:30. Bona hora per un partit de bàsquet. A veure si fem un bon partit. Podem!!!

SOM-HI!!!

#ituitubam #bam_sbm