FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

C. S. T. Masculí, Jornada 24: UE Sant Andreu B 50 – BAM B 53

Diumenge 10 d’abril de 2016. 12:34. Carretera entre Olot i Ripoll, amb destinació Camprodon. Estic conduint i es rep un WhatsApp. Li demano al meu fill que el llegeixi. És del grup de l’equip. En Lluis, que ha acabat ja el seu partit amb les noies, pregunta el resultat. No hi ha resposta fins les 13:08. L’Adrià informa que acabat el tercer quart, 38-26. Passa la estona, ja hem arribat a Camprodon, i estic més pendent del telefono que de res més. A les 13:29, en Lluis més ansiós que jo mateix, pregunta un altre cop, resultat? Contesta l’Astro enseguida +1 i queden 37 segons. Poc després és l’Adrià qui afegeix +1 a falta de 20 segons. Dos minuts més tard, soc jo qui pregunta resultat??? I Adrià respon +3 falten 10 segons. Torno a preguntar a les 13:34, ja?? I Astro contesta ya esta. Però haig de preguntar Com al final, +3? I l’Arnau confirma a les 13:36 Final!! +3. Primera reacció: m’haig d’instal·lar el Periscope per quan no pugui anar al partit, com va ser el cas aquest cap de setmana. Segona reacció: felicitar a l’equip per aquesta victòria treballada. No és fàcil tenir que jugar sense entrenador oficial, encara que hi hagi jugadors que ho siguin. No és fàcil per nosaltres jugar a pistes que fan dos de l’àtic.

En aquesta crònica, com podeu imaginar, no parlaré gaire del partit ja que no hi era. Però si que m’he fet una idea després de parlar amb ells abans de l’entrenament d’ahir i de veure l’acta. Els parcials dels quarts van ser 12-11, 10-9, 14-8 i 14-25. Total del partit 50-53. Després de dos primers quarts força igualats, un mal començament del tercer quart, parcial de 9-0 en sis minuts, ens va fer anar a remolc fins el minut 10 de l’últim quart, quan es va donar la volta al marcador (50-51). Tornar a destacar per dolent, el percentatge de tirs lliures 9 de 23, 39.13%, amb un decebedor 5 de 14 (35.7%) en l’últim quart i 2 de 6 (33%) en l’últim minut.

Ens quedarem amb la victòria. Hem tot just fet els deures. I no era fàcil. Ja tenim una victòria més que Casino del Centre i Sant Medir, però Alheña encara esta a dos victòries, igual que Stucom. El proper partit serà contra el CE Thau. Dels primers del nostre grup. Però volem demostrar que al seu camp vam tenir un accident i que som capaços de plantar lis cara i, perquè no?, guanyar. I quedarà el Sant Antoni.

Compte que hem canviat l’hora per aquest partit. Dissabte 16 de Abril. 19:00.

Tots a l’àtic. Us esperem!!!

SOM-HI!!!

#ens_aixequem #SomBlaus #adnBLAU

#ituitubam #bam_sbm