FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

C. Sènior Territorial, Jornada 15: U.E. d’Horta B 74 – BAM C 34

Ja us vaig avisar. La causa del retard en la publicació de la crònica del partit del diumenge 29 ha estat bàsicament el fet de jugar-lo a les 19:30. Acostumo a fer-les tan aviat com arribo a casa, però eren prop de les 23:00 i al dia següent tenia que matinar. I tenir que explicar el que no té explicació feia gens agradable tenir que anar al PC i escriure sobre el partit.

Ho farem curt. Però de veritat. Durant la setmana es va confirmar que tornaríem a estar sense bases. L’equip de l’UE Horta esta format per “nens” que corren, la saben tocar i defensen pressió tota la estona. Pràcticament tot el partit es pot resumir en cistella, trèiem de fons, dues passades, màxim tres, es perd la pilota, contraatac i cistella. I així “tropecientas” vegades.

El primer parcial ja va ser dur. Al minut 2, marcador de 8-0, que acabaria sent de 28-9 en els deu minuts del primer quart.

Només teníem un factor a favor, però no el sabíem aprofitar: érem més alts. Agafàvem molts dels pocs rebots defensius però també la perdíem per culpa de la defensa angoixant i la falta de confiança per pujar la pilota al camp d’atac.

Tot i això, el desastre del primer quart no es va repetir. Tampoc es pot dir que els resultats dels quarts fossin per tirar coets, però es podrien considerar “normals” tenint en compte les circumstàncies.

Per quarts, 10-7, 21-13 i 15-5. Resultat final 74-34. 40 punts de diferencia. L’únic consol es que no van ser els 55 (95-40) de la temporada passada contra el Thau.

Ha estat una derrota dolorosa per la bona dinàmica de l’equip però també ens ha de servir per veure que no som tan bons com semblava i que si no es treballa, aconseguir repetir les set victòries en la segona volta serà molt complicat.

Proper cap de setmana, primera jornada de la segona volta i descansem. El proper partit dissabte 11 de Febrer a les 16:30 contra el Poble Nou al #BlauArena. És d’aquells partits que estan guanyats abans de jugar, però que un cop a la pista pot passar de tot. No ens hi podem confiar!

SOM-HI!!!

#esperit_C #SomBlaus

#ituitubam #bam_scm