FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

C. Sènior Territorial, Jornada 21: BFC Pav. Riera C 63 – BAM C 60

Ho sé. Han passat molts dies (avui es 31 de Març) des de que vaig escriure la última crònica del vostre, espero, equip de bàsquet favorit. Han passat moltes coses. I ara tenia el dubte de com fer-ho. De com explicar tres jornades. Tres partits on el resultat enganya. Si en tots els casos. Tant en el dolent com en els menys bons. Ho feia en un “tres en uno”? O en tres de “curtetes”. I al final m’he decidit per aquesta solució. Ho intentaré, paraula!

El partit el vam jugar diumenge a la tarda. A Cornellà contra el BFC Pav. Riera C. A casa vam tenir que recuperar els 15 punts, més o menys, de desavantatge del primer quart i vam acabar guanyant de 15. Teníem que començar a les 18:30 però no ho vam fer fins les 19:00. I ho vam fer bé. Massa bé ja que no fallàvem cap cistella en atac i fèiem una bona defensa. Resultat del primer quart 8-17. En el segon quart vam tenir la sort de continuar amb l’encert en l’atac, i com ja ho he dit molts cops, però al reves, un bon atac en permetia bones defenses. Parcial de 10-17. Marcador al final de la primera part de 18-34. Per cert dels 34 punts només 5 en tirs lliures (5/6) el que implica 14 cistelles, una de triple.

I aleshores, i com passa molts cops, reacció de l’equip local i parcial de 7-0 en els primers 5 minuts del tercer quart. Era quelcom que podíem esperar però no per això vam saber reaccionar. Nervis en atac perquè ara la pilota ja no entrava com abans, mala defensa com a conseqüència. Vam poder aguantar gracies als tirs lliures (és un dir amb un 3/6) i una petita millora defensiva. Minut 9  i marcador de 27-37, quan per fi fem la primera cistella en joc d’aquest quart; aquesta i el triple de després van ser les úniques en tot el quart. Per la seva banda 3/4 en tirs lliures en aquest dos últims minuts. Parcial de 12-8. Marcador 30-42.

Semblava que ja tornàvem a ser. Parcial de 0-4 en els dos primers minuts. Principi del minut 4 i marcador 30-46. Ja no vam fer cap cistella més en joc en aquest quart. Al minut 6 el marcador encara ens era favorable, 36-47, despres d’un parcial de 6-0. No tenia que anar a pitjor però va anar. Parcial de 12-0. Marcador de 48-47. Quedaven pocs segons i teníem tirs lliures. Fiquem el primer, empatem a 48. Fallem el segon. Prorroga. Parcial del quart 18-6.

Diuen que qui força la prorroga guanya. No sempre. Vam tornar a sortir manant en el marcador. 48-52 en els dos primer minuts. Però no jugàvem be. 50-54 després de la segona i última cistella d’aquest temps extra. Parcial de 0-5 amb 0/2 en tirs lliures a favor. Marcador 55-54 i tornen a quedar pocs segons i tornem a tenir dos tirs lliures. Diferent jugador mateix resultat. 1/2. Un altre prorroga. Parcial del primer temps extra 7-7.

En aquesta última ja no ens vam posar de primeres per davant. Del 2-0 al 2-2, 3-2 i 3-3. Cistella nostre al minut 3 i 3 de 4 en tirs lliures per ells. Fiquen cistella quan queden 14 segons. Marcador 63-60. Demano temps mort i quedem en fer un tir ràpid de tres anant a buscar el rebot per si es falla tenir un altre oportunitat. No vam poder ni tirar. Final del partit. Marcador 63-60.

SOM-HI!!!

#esperit_C #SomBlaus

#ituitubam #bam_scm