FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

C. Sènior Territorial, Jornada 22: BAM C 49 – C.B. La Salle Horta A 74

Tornàvem a l’àtic, aka #BlauArena, per disputar un partit contra un equip rival directa. El CB La Salle Horta A. A la seva pista es va perdre de 4 i la veritat és que creia que podríem guanyar-lo. Però una cosa és el que creus i altre, ben diferent, el que passa a la pista.

Potser aquesta sensació de que anàvem a guanyar, es va posar en contra nostre. I ens va posar més fora de situació el veure que ells anaven encistellant sense poder-los parar. Al minut 4 el parcial era de 0-10. Però no per mala defensa. Per mal atac. Perdíem les pilotes i ens agafaven en contraatac. Poc a poc ens vam anar col·locant bé i fer bones passades, que no la perdíem caramba!! Però no entrava. Parcial de 4-6 en la resta del quart. Només una cistella i 2 de 4 en tirs lliures.

Si haig de ser sincer, creia que ja estava. Que havia passat el pitjor. Però no. Va continuar el mal atac, el poc encert per mala punteria o selecció de tir. I ara també la defensa va fallar. Minut 5 i parcial de 0-12 amb dos triples inclosos. 2 de 2 en tirs lliures, van ser els primers punts en aquest quart en aquest minut 5. Un altre cistella en el 7 i una final en el 10 van ser tot el nostre encert atacant. Una mica millor la defensa (tampoc és que fos gaire difícil) amb nomes 7 punts en contra (un triple, una de dos i 2 de 6 en tirs lliures). Parcial del quart 6-19.

No saps mai que dir en el descans d’un partit en el que perds de 25 punts (10-35) i on la cistella la estàs veient com un forat d’un camp de golf si és que arribaves després de passar per un laberint que riu-te tu del de Creta i el Minotaure. Al final tot queda en demanar que ho facin bé, que s’oblidin del marcador i creuar els dits i esperar que li posin .. voluntat (mal pensats). I ves tu, es va fer. Pels qui penseu que la Salle va abaixar els braços, sapigueu que va fer 39 punts (18 i 21) en aquesta segona meitat. La diferencia va estar en que nosaltres vam canviar el xip. Vam jugar més directes en atac, amb un joc fàcil de peak and roll (pels de la meva quinta; bloqueig i continuació). Total que 20 i 19 punts en aquesta part del partit. Resultat total de la segona meitat 39-39. Del partit 49-74. I quedaria una pregunta en l’aire: que hagués passat si haguéssim jugat tot el partit com en aquests dos quarts? No es sabrà mai (be de fet si. Propera crònica)

Un detall important. Era el minut 09:30 de l’últim quart. Jugada en atac nostre. Tirem, fallem i en el rebot l’Astro rep un cop (no ho veiem i és el que creiem va passar) i es queda quiet quan tothom surt cap la nostre cistella. Quan veig que no hi és defensant, em giro i el veig caure.  Ho faré curt per que l’ensurt va ser considerable i no vull tornar a reviure’l. Va perdre un parell de segons la consciencia, no veia al recuperar-la, van venir les assistències sanitàries i ja més recuperat se’l van emportar a la Clínica Corachan. Després de un TAC, els metges van determinar que només era el cop. Un parell de dies amb collaret i repòs d’una setmana. Ja torna a estar bé.

SOM-HI!!!

#esperit_C #SomBlaus

#ituitubam #bam_scm