FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

C. Sènior Territorial, Jornada 25: CE Alheña 68 – BAM C 43

Els que heu seguit les meves cròniques, sabeu que dintre de la meva història basquetbolista en faig com dos etapes. Una, la primera, de la que queden pocs vestigis arqueològics en forma de fitxes i actes, suposo conservades en arxivadors amagats en les entranyes de l’Ateneu i algunes troballes que de tant en tant surten a la llum, com una copia que guardo a casa d’una revista del BAM de l’any 87 on feia la meva primera publicació, o unes fotos meves de jugador, dues de junior, publicades per mi a la web del club i un altre, crec que era “juvenil”, que va circular pel grup de whatsapp de l’equip. D’aquella etapa, envoltada per la boira del temps, no tinc dades de quants partits vaig dirigir i gairebé no recordo la quantitat exacte de temporades en les que hi vaig estar. La segona, la present, es pot dividir també en dues. La d’ajudant, amb els equips on jugava el meu fill, dos temporades, i la que estem ara que va començar el 2009. En aquesta etapa he estat entrenador quatre anys de cadets masculins i altres quatre del sènior masculí, també, de territorial, incloent aquesta. Són 96 partits de cadet i 103 de sènior que fan un total de 199 (ostres, el proper serà el 200!!). Com resulta que de tots he fet cròniques, i fins i tot en algunes temporades en feia d’inici i de final, resulta que he fet 204. D’aquestes 204, poques, una o dues, no han explicat el partit. Perque prou vergonya es va passar i la roba bruta es renta dins de casa.

Amb aquesta llarga introducció, que serveix d’excusa per no escriure una crònica d’una derrota dolorosa que, per sort, pocs testimonis, i de fet només un dels nostres seguidors, van poder veure in situ, voldria cobrir “l’obligació”, que d’altre banda “no ho és” ja que soc l’únic o gairebé, que l’escriu dels entrenadors de la casa (nois, per cert, els que les poseu al grup d’entrenadors del wahtsapp, un cop escrites podeu passar-les a la web). Dit d’un altre manera, no he volgut fer un “mutis per el foro” i “oblidar-me” de que la tenia que escriure ni tampoc he volgut perdre la comunicació amb vosaltres. Es té que estar a les dures i a les madures, diuen.

Ho farem curt. Però de veritat. Partit jugat a l’Hospitalet a les 10:00 de diumenge. Contra el CE Alheña. Resultat primer parcial 12-10, del segon 16-4, del tercer 22-11 i 18-18 en l’últim. Punt i final.

Moltes coses a dir. Poques excuses a donar. Moltes coses a reflexionar. Tot es queda dins del vestidor.

Proper partit serà el dissabte 22 d’abril a les 16:30 a l’àtic. Contra el Sant Josep Obrer. Anem empatats i a la seva pista es va perdre. Cert que aquell dia érem set i un junior amb una baixa al poc de començar. Ara que gairebé som tots, el resultat es més obert. Ja no soc capaç de dir que guanyarem, ni tan sols de que competirem. Cert que tenim bons propòsits, però es tenen que materialitzar. Ahir era un bon dia per fer-ho i no vam estar a l’alçada. Ho farem dissabte 22? Sabeu que soc seguidor de la saga de Star Wars. Més d’un cop he utilitzat frases mítiques del mestre Yoda. Ara la que toca és, sens dubte, la més famosa: Fes-ho. O no. No ho intentis. (Do. Or do not. There is no try)

Ara que ve Sant Jordi pot ser el moment. Buscaré una editorial i publicaré les 204 cròniques, be ara ja son 205. Ja tinc títol: “199 partits. Cròniques d’un entrenador dolent”. No, no ho faré. Sense vosaltres, sense el context del club, la pàgina web, els facebooks tant el de l’equip com el general del club, no tenen sentit.

SOM-HI!!!

#jonoemrendeixo

#esperit_C #SomBlaus

#ituitubam #bam_scm