FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

Campionat Sènior Territorial Grup 6, Jornada 1, Desembre 18, 2017

No. No m’he tornat locu. La jornada és correcta. Es tractava del partit ajornat del dia 1 d’Octubre. Un dels dos que hem tingut que ajornar per motius extra-esportius. Aquests partits que no pots jugar quan toca, es tornen difícils ja que, moltes vegades, els acabes jugant quan sembla que menys mal et faran. Amb alguns tens la sort de que els pots jugar en el dia de la setmana i a la hora prevista gracies a jornades de descans per tothom, com l’altre que tenim ajornat, o un cop acabada la temporada si el resultat no té cap mena de significació per posicions d’ascens (en el nostre cas, això de baixar no toca, per sort). Però no ha estat el cas del partit contra el Lima-Horta B al seu camp. El teníem que jugar en dilluns i a les 20:30. Mala hora i no va ser perquè no intentéssim jugar 30 minuts més tard. Però problemes d’hora de tancament del pavelló ho impedien (o això ens van dir). Total que en el moment de començar l’escalfament només 7 jugadors. Tampoc jo havia arribat encara. Mentres escalfaven, els jugadors que faltaven ens anaven informant de la seva situació: un al metro, dos buscant aparcament i dos que, finalment, no podrien venir. Total que el cinc inicial tenia que ser de circumstancies i la entrada al partit una incògnita de les grosses.

Aquesta vegada no serà una crònica per quarts. Ho intentaré resumir ja que demà toca matinar i encara que ho podria deixar per més endavant, al final l’acabaria escrivint l’any que ve.

No vam fer un mal partit. Vam començar molt be en defensa però l’atac no acaba de funcionar. Tot i que el Lima-Horta defensava en pressió, podíem arribar bé al camp d’atac i fins i tot fèiem córrer la pilota creant oportunitats fàcils sota cistella. Però no entraven. I quan tocava jugar estatic, la pilota es movia per fora però no es penetrava. Parcials de 16-11 i 7-8 en el dos primers quarts. Marcador al descans de 23-19. Màxima diferencia de 9 (13-4) en el minut 7 del primer quart i empat a 18 en el 4 del segon. Com a dada, si més no, curiosa, parcial de 3-1 del minut 7 al 10 del segon quart amb 3 de 6 i 1 de 4 en tirs lliures. Cap cistella en joc per part del dos equips.

En el tercer i quart períodes, la nostra defensa ja no era tan intensa. Ens va costar arribar a tapar els triples i ho vam pagar car. Només dos en contra entre el primer i segon quart. Sis, tres i tres, en els altres dos períodes, i quatre del mateix jugador. Per part nostre, només, dos (quatre en total) quan, normalment, estem en set. I no es que es triessin males opcions. Senzillament no hi va haver punteria. Parcial del tercer quart 19-15 que deixava el marcador en 42-34. Al minut 5 de l’ultim quart, el marcador era de 46-41 (parcial de 4-7) i tocava fer el últim intent. Vam anar a pel partit però va ser quan es van agafar a contrapeu. Va ser el moment, gracies a sortir-se be de la nostra defensa avançada, que van poder fer els tres triples. Ho vam intentar fins el final però no es va poder. Parcial de 15-6 per acabar el quart i el partit. Parcial del període 19-13.

 

Lima-Horta B 61 – @Basquet_BAM SBM 47

No estic descontent de la feina feta. Considero que el marcador no reflexa el que va ser el partit. No. No crec que haguéssim tingut que guanyar, però un marcador més ajustat hagués estat més real pel que vam arribar a fer. I crec que, en unes altres condicions, potser haguéssim tingut més opcions de guanyar. Però es tenia que jugar.

Ara toca descansar una miqueta. Més de mig equip desapareix per vacances nadalenques, per tant ja no entrenarem fins després de l’any nou. I aleshores tindrem el partit contra el líder imbatut, l’AE Basquet Pratenc, equip, pel que ens ha arribat, fet amb jugadors de 1a i 2a i pensat per pujar. Tan si val. Anirem a El Prat a donar-lo tot. Serà el diumenge 14 de Gener a les 10:45.

 

Recordeu que aquest any 2018 serà l’any del 90e aniversari del nostre club. No deixeu d’estar alertes i informar-vos dels esdeveniments que es faran durant l’any per celebrar tants i tants anys de bàsquet.

 

BONES FESTES!!

FELIÇ ANY NOU!!

#SOM-HI!!!

#esperit_C #ituitubam #bam_sbm