FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

Campionat Sènior Territorial Grup 6, Jornada 3, Octubre 15, 2017

Els partits en diumenge tarda tenen inconvenients. Miris com t’ho miris. Quan ja ha s’ha acabat el cap de setmana i ja estàs mirant la setmana següent, quan ja has dinat i penses en seure al sofà i mirar una peli, quan tens que avançar la tornada de la excursió amb els amics o la família perquè resulta que a les 19:00 et tens que posar a seguir una piloteta i mirar de fer-la passar per una anella i que, en el millor dels casos, acabaràs als voltants de les nou i ves tu a saber a quina hora et podràs anar a dormir. I per altres coses més.

Però els tens que jugar. Als nostres rivals, ho sé perquè pregunten, tampoc lis agrada jugar a la nostre hora. Avui nosaltres, demà ells.

El partit de diumenge 15 d’Octubre era dels complicats. Bé, ara ho són tots, perquè encara no sabem com ens anirà. No hi ha referencies creuades que et puguin donar idea de com són els equips. I, fins i tot, aquestes referencies no t’ajuden gaire. Si un jugador o dos falten en un equip, en aquestes categories, pot ser dolent, i molt, per ells i “falsejar” el resultat.

Però anem a diumenge. Partit contra l’UE Sant Andreu A. Baixat de tercera i amb un partit guanyat fora de la seva pista de 23. La pregunta era senzilla: haurien notat el fet de baixar i quedar-se sense efectius? La resposta: creiem que no. I si se’ls havia anat algú, l’han substituït amb garanties.

Vam començar bé. En els quatre primers minuts 5-5. La defensa funcionava, que era el que volíem. Però en el mateix temps, quatre minuts, parcial de 11-0. Bé, el dolent no va ser aquest parcial llarg. El dolent és que d’aquest 11 punts, 6 van ser en un minut. La defensa va fer aigües. Parcial final de 3-5, que feia que s’arribés al final del quart amb un 19-10 preocupant.

Però aquesta temporada tenim ganes de guanyar. I poder de reacció. Parcial dels cinc primers minuts del segon quart de 0-7. Ens posàvem a dos gracies a una defensa intensa i un atac pacient. En el minut 7 ens posàvem per endavant (21-22). Però, degut a fallades en l’atac, no vam ser capaços de separar-nos en el marcador. Van ser dos minuts en els que el parcial va ser de 0-0. Després va venir un triple seu, primera i única cistella en joc, i tres de quatre en lliures. Una cistella nostre va ser el final del quart. Marcador a la mitja part 27-24. Parcial de 8-14.

Sabíem que volíem. Veiem que podíem. Era qüestió de defensar bé i ser pacients en l’atac. I així vam sortir. Però encara que saps que has de fer i com ho has de fer, altres factors fan que no surti la cosa com vols. Parcial de 9-0 en els primers cinc minuts. Vam retocar la defensa i ja va anar millor, parcial de 3-7, sense cap cistella en joc en contra. Però el mal ja estava fet. Parcial de 12-7. Marcador de 39-31.

Haig de dir que no ens vam rendir. Ho van continuar donant tot. Mentre va ser possible buscàvem la victòria. I quan ja no ho va ser, volíem perdre pel menys possible. En cap moment se’n van anar de més de 10. Vam estar a sis. Finalment ens vam quedar a nou.

UE Sant Andreu A 54 – @Basquet_BAM SBM 45

Hem lluitat. I sabíem que era difícil però tot i això ho hem fet el millor possible. I fins i tot, jo assumiria que es va perdre més per culpa meva que pel que van fer ells a la pista. Hem de continuar tots millorant.

Aquest cop he escrit la crònica set dies després del partit. És un altre dels inconvenients de jugar diumenge a la tarda. No us diré res del proper partit perquè ja l’hem jugat. I en un o dos dies sortirà la crònica (o potser amb aquesta). Ara vaig a preparar-me i anar a la presentació dels equips d’aquesta temporada. Espero veure a tothom!!!

#SOM-HI!!!

#esperit_C #ituitubam #bam_sbm