FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

Campionat Sènior Territorial Grup 6, Jornada 13, Gener 20, 2018

Aquesta temporada em costa escriure les cròniques. Sempre hi trobo una raó per anar deixant-la i, al final, em fa vergonya posar-me pel temps que ha passat des del partit. I així passen uns dies més i es junta amb la següent. I aleshores em dic que d’avui ja no passa. Però tot i així, passa. I avui toca, per que no hi ha més excuses, escriure la crònica d’un partit que vam jugar fa ja onze dies. I no l’he deixat estar per que perdéssim.

El dissabte dia 20 de Gener jugàvem a l’àtic, #BlauArena com l’anomenem ara, contra l’Associació Sant Martí Esport B. Tornava a ser un d’aquells partits “trampa” i que dependria molt de com ens ho agaféssim.

La setmana prèvia no convidava a l’entusiasme. Pocs efectius i l’entrenador malalt era el resum de la setmana d’entrenaments. La veritat es que no ho veia gens clar.

I veient el resultat us podeu pensar que exagerava. Si, al final es va guanyar de 26 però ens va costar molt. Va ser un partit on a la mitja part només guanyàvem de 7 (39-32). On veies que fessis el que fessis, no acabaves de moure la fitxa correcte i tot es complicava.

D’entrada màxima diferencia en el minut 5 per l’equip visitant, 6-11. No vam aconseguir empatar, a 13, fins el minut 8. I aleshores si. Parcial de 12-5 per acabar el primer quart. Marcador 25-18. Amb una màxima diferencia a favor de 10 punts (25-15) just abans d’acabar el quart.

A vegades el descans entre quarts serveix per “tallar tendències”. Tant les positives com les negatives. Després del bon tarannà dels últims minuts del primer quart, tocava tornar a “patir” com en els primers minuts. Del marcador 25-18 vam arribar a 32-29 en el minut 6. Canvis i parcial de 7-3 per acabar el quart que tornava a deixar la diferencia en els 7 punts del primer quart. Marcador a la mitja part, 39-32 (parcial del segon quart 14-14).

Les sensacions al descans eren “agredolces”. Per una part, es veia que podíem guanyar sense gaires complicacions. Però la realitat era que només guanyàvem de 7. I gracies.

Seria important veure si volíem ser més tossuts que la realitat i defensar millor per poder córrer. I ho vam ser. Parcial de 10-0 en els tres primers minuts gracies a les sortides en contraatac després de recuperar pilota. Segon parcial de 10-0 ara en quatre minuts com a resposta a la seva primera cistella. I un altre cop fonamentat en una bona defensa. Principi del minut 9 i diferencia de 25 punts que encara s’ampliaria a 27. Marcador al final del tercer quart 64-37. Parcial de 25-5.

Encara que la primera cistella va ser nostre, 66-37, vam tenir una “pajara” de 6 minuts llargs on el parcial va ser de 0-10, marcador 66-47. No fèiem res. No atacàvem en equip. Tothom volia fer la seva. Es perdien pilotes en atac que no es defensàvem. En lloc de jugar tranquils gracies a la diferencia que teníem ens vam complicar la existència. Però tot té solució. I la vam trobar. Es va tornar a jugar en equip i parcial de 9-2 en els últims tres minuts. Parcial de l’últim quart, 11-12.

@Basquet_BAM SBM 75 – Associació Sant Martí Esport B 49

Ha estat un partit estrany però l’hem tret endavant i amés hem aconseguit un cop acabada la primera volta que en el total de partits guanyats tinguem l’equivalent de haver guanyat tots els partits jugats al #BlauArena.

Ara podria dir allò de que el proper partit que tenim que jugar és l’aplaçat de la jornada 7 contra el CB Ramon Llull C. I afegiria que és un equip que té dos victòries més que nosaltres. També us diria que té el handicap de la pista (pati de col·legi fosc, gran, amb taulers de fusta i molts més inconvenients) I que serà en dissabte a la tarda, 17:30, i que la previsió meteorològica apunta a fred, després d’un parell de dies de pluja.

I el que estaria fent es preparar-vos pel resultat d’un partit que ja hem jugat i en el que les coses no van anar com toca. Però no avançaré res més. Faré tot el possible per, en un parell de dies, publicar la crònica d’una derrota anunciada.

 

#SOM-HI!!!

#esperit_C #ituitubam #bam_sbm