FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

Cares i Creus (Diari del BAM infantil V)

BAM-Matadepera-01

Hi ha partits que són de cara o creu, d’aquells que la pilota va donant-li voltes al cèrcol, tothom la veu dins i, per aquelles coses incomprensibles, acaba sortint. Hi ha partits que s’escapen per detalls després d’haver-los lluitat del primer quart fins al vuitè. Just? Injust? Això ho deixarem pels amants del futbol. L’equip infantil del Bàsquet Ateneu Montserrat havia encadenat tres victòries seguides i ara n’ha sumat dues, però de derrotes. Un matx ajustat en tot moment, d’estira-i-arronsa, que es va acabar emportant el Matadepera Taronja per nou punts 61-70, en l’avantatge més ampli de tot el partit d’uns visitants que han anat de menys a més en la lligueta que j’asacaba aquest dissabte que ve. La trajectòria del BAM ha estat més irregular, els nois de Xavi Paredes s’han pujat a la montanya russa amb tots els seus altibaixos, emocions i decepcions. Ara cal aixecar-se i acabar bé aquesta primera ronda de partits amb una matinée (nou del matí) a Castellar del Vallès aquest dissabte que ve. L’equip lluitarà per quedar segon del grup.

El BAM va iniciBAM-Matadepera-04ar el partir com un cavall pura sang (13-4 al final del primer quart), però es va desinflar en el segon (18-18), es va mantenir en els quatres següents (del 26-24 del tercer al 57-60 del setè). En el darrer, el Matadepera es va imposar en part per la duresa del partit i el fet que el BAM va patir dues eliminacions claus, les de l’Èric Bouzas i en Sergi Comas al sisè quart, massa aviat). La precipitació en el tir i la poca fortuna en defensa van cloure un partit en què els blaus no van merèixer perdre de tant i en què va debut un nou jugador, Alan Escola. A partir d’ara serà el dorsal 33 de l’equip.

El BAM infantil, patrocinat per segon any consecutiu per Agrupació, està format per Álex Blanco, Éric Bouzas, Marc Castell, Ferran Cid, Oriol Comas, Sergi Comas, Miquel Davitashvili, Alan Escola, Joan Fort Sirera, Samuel Micha, Adrià Rubio, Pol Soriano i Tomàs Vivanco.

(Crònica enviada pen en Felip Vivanco)