FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

CRÒNICA, O BLOC, O POST 0. SÈNIOR B MASCULÍ

Hola!!!

Benvinguts a la temporada 2015-2016.

Primer, agrair la bona intenció, no, boníssima, de l’amic Fèlix fent que un escrit meu sigui el primer en aparèixer a la nova zona per a blocs de la nostra web, actualitzant la primera crònica de la temporada passada.
Em toca escriure la primera real de la 15-16, i si no l’ha he fet abans és perquè ha anat d’un tres i no res que no hagués continuat en el club aquesta temporada (i les següents). La culpa: una oferta de treball fora de Barcelona. Però al final no hem arribat a un acord.

Ara, doncs, que és segur que estaré amb vosaltres, és moment de presentar l’equip. El Senior B Masculí en categoria Territorial. Ja sabeu l’SBM. Continuarem amb les mateixes pàgines a les xarxes socials. Twitter i Facebook no canviaran. Però sí altres coses. Primer canvi important serà l’hora de jugar els partits. Continuarem jugant a l’àtic els dissabtes però com a la temporada passada us va semblar que les 16:00 eren molt aviat, no hi veníeu, hem decidit fer-ho a les 16:30. Podreu dinar tranquils, venir a veure’ns i després sortir a donar una volta per la Carretera o anar al cinema o anar a berenar o …. vosaltres mateixos. No teniu excusa per passar una bona tarda de dissabte.

Hi ha hagut moviment de jugadors. Tenim quatre baixes, una ‘per abandonament’ (gracies Edu) i tres canvis d’equip al sots-25 (Marc, Roger i Karim, ens veiem!!). Tenim dos jugadors nous amb experiència (Roger i Lluis) i dos ‘juniors’ (Hèctor i Astro) als que haurem d’ensenyar. I tenim encara, quan escric aquestes línies, dos dubtes (espero que es quedin).
Ja hem fet uns quants entrenaments i hem decidit que no volem fer-ho tant malament com la temporada passada. Volem posar-hi ganes, determinació, entusiasme, treball… suar la samarreta i si guanyem bé, però si perdem que ningú pugui dir que tant se’ns en fot.

No posaré objectius. La temporada passada ho vaig fer i així ens va anar. Anirem pas a pas. Partit a partit. Amb il•lusió. I ja es veurà.
Encara no tenim calendari. No sabem quan comencem. Però estarem preparats.

Com us he dit, ens podeu seguir al facebook (Bam_SBM), a twitter (@bam_sbm) i a la pàgina web, al twitter i al facebook del club, www.basquetbam.cat, @basquet_BAM i BAM, respectivament.

SOM-HI!!!

‪#‎ituitubam‬ ‪#‎bam_sbm‬