FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

Derrota i esperança (Diari del BAM infantil IX)

 

 

BAM-Lestonnac-1BAM 62 LESTONNAC 67

La llum ha tornat al BAM infantil: no amb la intensitat desitjada, però amb força suficient per lluitar fins al darrer segons del vuitè quart. L’avaria completa de la setmana passada ha desaparegut. Partit ajustadíssim, derrota mínima. La mala notícia per als de blau és que els rivals es van endur la victòria en el darrer sospir. La bona és que l’equip torna a ser el que et fa vibrar, patir i gaudir. Lluita, intensitat, problemes a l’hora de fer cistelles fàcils, més lluita i més intensitat. No pas la concentració que un voldria, però estant en el camí. Aquesta fase serà dura, però l’equip està en disposició de seguir competint i conseguir aviat la primera victòria.

El BAM té una rivalitat sana i neta amb el Lestonnac. Són dos equips igualats. L’any passat es van repartir les victòries i el BAM va acabar per davant en la classificació. Ahir, els rivals es van endur el partit en què cap dels dos equips van tenir en cap moment del partit més de sis punts de diferència. La intensitat en defensa dels nois de Xavi Paredes va tornar a aparèixer, tot i que van perdre massa pilotes.

BAM – Lestonnac (1)

Amb tot, hi ha bones notícies. Ferran Cid, que va tenir una bona actuació en el desastrós partit del BAM a l’Hospitalet contra el Tecla Sala, va confirmar el seu bon estat de forma. Éric Bouzas, una mica apagat en els darrers matxs, va tornar a ser un gran pívot amb 15 punts, molta lluita i un bon grapat de rebots. També Adrià Rubio, absent fa una setmana, en va fer vuit. Menció especial per Pol Soriano, amb nou punts, que va mostrar un gran encert de cara a cistella i l’actitud guerrera a què ens té acostumats.

Bones senyals que s’han d’anar confirmant. El BAM va anar liderant el marcador quasi tot el temps i no va tenir cap quart d’aquells en què l’equip de vegades desapareix. Cal seguir. Ja entraran.  Ah! de l’arbitre… un altre dia, un altre dia.

El BAM infantil, patrocinat per segon any consecutiu per Agrupació, està format per Álex Blanco, Éric Bouzas, Marc Castell, Ferran Cid, Oriol Comas, Sergi Comas, Miquel Davitashvili, Alan Escolà, Joan Fort Sirera, Samuel Micha, Adrià Rubio, Pol Soriano i Tomàs Vivanco.

 

BAM-Lestonnac-2