FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

DIADA EXJUGADORES I EXJUGADORS DEL BAM

Tot i que no podem qualificar la trobada com a un èxit de participació la veritat és que els que han vingut s’ho han passat força bé.

Per començar, partidet, on un combinat mixt d’exjugadors més joves s’ha enfrontat a un equip format per jugadors no tan joves. Han suat de valent, han rigut, que més es pot demanar…

A continuació, vermut, aquest temps distès, ha estat aprofitat per visualitzar un parell de pel·lícules inèdites: una sobre el 25è aniversari del bàsquet femení al BAM -la Montse Sala, una de les primeres jugadores del club n’ha fet donació-, i una altra sobre el “viatge” a Menorca del juny de 1980, on un combinat masculí i un de femení disputaren partits amistosos a Alaior.

No cal dir que a partir d’aquest moment, els “te’n recordes”, i les “batalletes” s’han fet omnipresents.

A l’hora de les postres en Rossend Pie ha pronunciat unes paraules en les que ha destacat el paper que juguen clubs com el BAM a l’hora de fomentar les relacions d’amistat. Ha posat com a exemple el seu amic Eduardo Martínez –exjugador, entrenador, … traspassat recentment-, a qui va conèixer gràcies al BAM. Ha continuat amb una reflexió sobre el moment actual a Catalunya fent una crida al diàleg. No hem de tenir por de parlar, ens ha dit en Rossend.

Com no podia ser d’una altra manera, ha conclòs la seva intervenció amb un Visca el BAM!

Doncs això…