FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

EL BAM PROPOSAT PER REBRE LA MEDALLA D’HONOR DE LA CIUTAT

El Consell Plenari de Sants-Montjuïc ha acordat en la seva sessió d’avui (1 de març de 2018) proposar la concessió de la Medalla d’honor de la ciutat a Lluïsa Puigardeu i al Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM).

El Bàsquet Ateneu Montserrat, candidat a la medalla d’Honor Col·lectiva

Fundat l’any 1928, el Bàsquet Ateneu Montserrat o BAM és un dels clubs esportius amb més tradició del barri d’Hostafrancs i de tota la ciutat de Barcelona.

En base a valors com el treball en equip o la perseverança, el BAM ha contribuït al llarg dels seus 90 anys d’història a la difusió i consolidació d’un esport com el bàsquet en una ciutat on l’esport rei era el futbol.

El club compta actualment amb més de 20 equips de bàsquet de diferents categories que juguen els seus partits com a locals al Poliesportiu Municipal l’Espanya Industrial.

Més enllà de la seva activitat competitiva, el Bàsquet Ateneu Montserrat ha entès sempre el bàsquet com una eina més de formació integral dels seus jugadors i jugadores; una formació en la qual hi tenen un paper important no només els entrenadors i entrenadores sinó també els pares i mares i els mateixos jugadors i jugadores. I és que formar part del BAM és formar part d’una gran família. Una família per on han passat centenars de jugadors i jugadores al llarg dels seus 90 anys d’història..

Podeu veure la notícia sencera a l’enllaç següent

http://ajuntament.barcelona.cat/…/medalles-dhonor-per-a-llu…