FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

I VA UN DIA I SALTEN ELS PLOMS (Diari del BAM infantil VIII)

Tecla-Sala-BAM-1

TECLA SALA 93- BAM 54

Estimat diari: avui serem breus perquè estem una mica desanimats per la derrota merescuda del BAM infantil, una desfeta incomprensible en la que l’equip ha encaixat ni més ni menys que 93 punts… Feia molts anys que els nois no rebien tants punts en contra i només cal esperar que tot això siga un accident.

Segon partit de la represa de la lliga i segona derrota, aquesta molt dolorosa, després de veure un equip endollat i lluitador en els tres primers quarts. Abans de la quarta mànega, avantatge de cinc punts (22-27), a partir d’ahí, la debacle. És com a casa se’n va la llum i preguntes : “Han saltat els ploms o han tallat el subministre?”. Xavi Paredes i Marc Girondo, els tècnics, van fer d’electricistes fins on van saber, però l’apagada de l’equip va ser descomunal fins un rival que creiem no és superior al nostre equip, però que va saber jugar molt i molt bé amb les febleses dels jugadors de blau.

Tecla Sala – BAM (2) Miquel Davistashvili, que tornava d’una lesió, va estar encertat de cara a cistella amb 12 punts seguit de Samu Micha i de Ferran Cid, tots dos amb 8 punts. Cal destacar la feina de Ferran Cid tant en atac, dos triples, com en defensa, ja que va ser dels pocs jugadors que va estar endollat durant tot el matx… tenia una bateria mental de reserva que molts dels seus companys no van encendre.

S’acaba el món? Doncs no! Què cal fer? Aixecar-se, anar a buscar les espelmes i seguir treballant per no continuar a les fosques.

El dissabte que ve, primera oportunitat no per guanyar o perdre, sinó per lluitar i redimir-se. Ànim nois, estem amb vosaltres. De segur que l’avaria acaba aviat.

El BAM infantil, patrocinat per segon any consecutiu per Agrupació, està format per Álex Blanco, Éric Bouzas, Marc Castell, Ferran Cid, Oriol Comas, Sergi Comas, Miquel Davitashvili, Alan Escolà, Joan Fort Sirera, Samuel Micha, Adrià Rubio, Pol Soriano i Tomàs Vivanco.

Tecla-Sala-BAM-2

Crònica enviada per Felip Vivanco