FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

Les cinc últimes jornades del SCM

  1. Sènior Territorial, Jornada 26: BAM C 59 – CB Sant Josep Obrer C 71
  2. Sènior Territorial, Jornada 27: CB IMMA B 61 – BAM C 58
  3. Sènior Territorial, Jornada 28: BAM C 56 – EE BRAFA 77
  4. Sènior Territorial, Jornada 29: ASME 40 – BAM C 57
  5. Sènior Territorial, Jornada 30: BAM C 44 – UE d’Horta B 70

Mai ho he fet. Sempre he escrit una crònica per cadascun dels partits jugats. Guanyant, perdent, fent-ho be o malament, tant donava, he trobat la estona necessària per poder fer quatre (bé és cert, a vegades, una bíblia) línies per informar a aquells que tenen un moment per saber que fan els nois (o no tant) que l’Andreu “dirigeix”. I si poso cometes, perquè molts cops van sols. Per lo bo i/o per lo dolent, com en els matrimonis. Però aquestes cinc últimes jornades s’han fet de pujada. Fins i tot després de guanyar l’únic dels cinc, no tenia moment per fer-ho, no ajudava el fet de que fos diumenge tarda. En els altres, la mateixa empipada em feia buscar un moment tranquil, per allò del políticament correcte, però aleshores els compromisos laborals i familiars no em permetien trobar el forat.

I avui, un cop ja ha passat tot, un cop la temporada està acabada, un dia d’entrenament però en el que tenen festa, m’he decidit a fer un “ todo en uno”, cinc pel preu d’una. I és més, ni tan sols una, ja que no entrarem en detalls.

Cinc jornades on el màxim que ens podíem jugar era acabar novens o desens. Fins al final hem tingut la oportunitat de quedar una posició per sobre de la final, però ha estat la diferencia de punts particular entre l’Alheña i nosaltres qui ha donat el novè lloc als de l’Hospitalet. Cinc jornades on només les juguesques entre l’staf tècnic i els jugadors amb la influencia de allò que anomenen honor, ha fet que tinguéssim quelcom pel que lluitar. Cert que, de fet, va ser després del partit del Sant Josep que es va posar en pràctica i cert que vam estar a punt de guanyar els dos que es podien guanyar (contra l’IMMA vam poder forçar la prorroga en dues ocasions, però la pilota no va voler entrar). Al final només un d’ells.

Si mirem la temporada amb els ulls de com vam acabar la passada, podríem dir que hem millorat. Poc, però millorat. Dels 8 de 24 hem passat a 10 de 28. Es una millora del 5%. De la 12 posició de 14 a la 10 de 15. Si estudiem amb detall com ha anat, podem veure que, de fet, no em puc queixar. Les lesions i els problemes familiars ens han afectat seriosament des del mes de novembre, i la primera volta no va tenir continuïtat. Si es va començar la segona amb 2 victòries de 3 però contra els dos últims classificats i un d’ells sobre la botzina. Després hem anat fent el que podíem. Hem estat horribles en algun que altra partit (ho oblidarem) però també vam estar a punt de donar una sorpresa en un dels camps difícils (el del Diagonal Mar-Front Maritim que ha quedat tercer). Com sempre ens quedarà el que hagués passat si fulanito no s’hagués lesionat o si mengano no hagués tingut problemes a casa, però ja està. El passat està escrit. I ara hem de pensar en escriure el futur.

I esperar que sigui amb bona lletra.

#esperit_C #SomBlaus

#ituitubam #bam_scm