FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

My way (SBM Jornada 3)

Tothom té la “seva manera”. Tothom creu, de primeres, que la seva és la bona. A vegades, aconseguir que la respectin implica feina ben feta, resultats i paciència. A vegades, és veure qui crida més o qui té les regnes del poder. Altres vegades, encara que saps que no és una forma descabellada de fer, l’apartes i et deixes portar per anar, poc a poc i de forma encoberta, portant la barca cap el port que tu buscaves de primeres. I també, te’n pots adonar que estaves completament equivocat. Que allò que ha estat funcionant per anys, ara no serveix. Que has de canviar el xip. Però d’això va la vida. D’adaptar-se als canvis o quedar obsolet. I molts cops, és canviar perquè tot continuí igual. Per acabar fent-ho a la teva manera. I ja prou de filosofia barata.

Segon partit a la nostre nova pista del Pavelló de la Espanya Industrial. Per cert que haurem de buscar un nom més curt i al que li puguem posar el hastag (#). Be com deia, segon partit a casa, aquest cop contra un rival que mig coneixíem de la temporada passada. Mig perquè el Lima-Horta Bàsquet B ha sofert canvis i no era del tot el mateix equip que la temporada passada. Per part nostre, novetat en la convocatòria amb la recuperació d’en Rafa si be que amb la baixa del Dani, per lesió. Deu jugadors en total.

Estem notant massa el canvi de pista. La punteria, la distancia per les passades en contraatac, el balanç defensiu no els tenim encara agafats i ho paguem car. Primer quart perdut per dos punts, 11-13, però que en el començament del minut 9 hi havia un 7-13 en el marcador. Marcador baix, conseqüència de la bona defensa i bons atacs però acabats en mala sort. Dit d’altre manera, bon moviment de pilota, bones seleccions de tir i molt poc encert.

Sempre ho dic. Per estadística, si voleu. Però tot el que es falla acaba entrant. I així va ser al segon quart. 22 punts amb tres triples (només un al primer quart). En atac el pitjor, els llançaments de tirs lliures. Només 3 de 7, afegint el 0/2 del primer quart, feien un pobre 3/9. En defensa be, només un parell d’errades traduïdes en els dos triples en contra. Marcador de 22-13 en aquest quart. Resultat a la mitja part de 33-26.

Sabíem que el principi del tercer quart seria determinant. Sabíem que després de les paraules del seu entrenador sortirien motivats. Però potser ens vam creure que un cop passats els tres primers minuts amb un parcial de 3-4, fallant dos tirs lliures, el perill ja havia passat. O va ser el seu canvi de defensa al que no vam saber buscar la forma d’atacar. La qüestió és que, en tan sols tres minuts parcial de 0-15, amb tres triples i tres sortides en contraatac per culpa d’errades infantils nostres. Parcial dels últims quatre minuts 9-5. Marcador al final del tercer quart, 45-50.

L’últim quart va començar malament. 0-4 i nou punts de diferencia en l’acumulat en els dos primers minuts, 45-54. Vam poder recuperar fins un 51-56 al minut 5, però es van tornar a escapar de nou, un altre cop, gracies a dos cistelles seguides. I com en el tercer quart, parcial de 9-5 en els últims quatre minuts. Parcial del quart, 15-15. Marcador al final del partit:

@Basquet_BAM SBM 60 – Lima-Horta Bàsquet B 65

Va ser un partit d’alts i baixos. Una muntanya russa que va acabar en pujada. Però hi ha molt per aprendre d’aquest partit. La principal que tothom tenim “la nostre manera”.

El proper partit, dissabte a les 16:30 contra el CB IMMA A. Fins ara, i si no estic errat en totes les cinc temporades que soc l’entrenador d’aquest equip, sigui com a B o com a C, havíem jugat contra el B amb diferents resultats, encara que amb saldo total negatiu. Jugar contra l’A, que la temporada passada ho feia a un altre grup de territorial, quedant cinquè (17/9), serà, per tant, una novetat. De moment, els dos equips ens presentem amb el mateix balanç de victòries i derrotes, 1/2. Esperem ser nosaltres qui acabi amb un 50%.

And did it my way 

 

 

 

#SOM-HI #esperitC

#iutitubam #bam_sbm

#AHostafrancsItuItuBAM #90anysfentbasquet