FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

Quatre al preu d’una!!!

Campionat Sènior Territorial Grup 6, Jornada 7, Novembre 11, 2017

C.B. Ramon Llull C vs @Basquet_BAM SBM SUSPES

Partit ajornat per motius de fora de l’àmbit esportiu. El jugarem el dissabte dia 27 de Gener de 2018.

Campionat Sènior Territorial Grup 6, Jornada 8, Novembre 18, 2017

Jornada de descans

Campionat Sènior Territorial Grup 6, Jornada 9, Novembre 26, 2017

Orlandai 78 – @Basquet_BAM SBM 59

Partit jugat en diumenge a la nit amb climatologia adversa i al que no vaig poder assistir per infermetat.  I del que només comentar que, encara la diferencia final de gairebé 20 punts, tant s’hagués pogut perdre de 40 com de 10. Al final aquesta diferencia de 19 punts, que, de moment, i esperem ho sigui també al final d’aquesta temporada, és la màxima diferencia en contra.

Campionat Sènior Territorial Grup 6, Jornada 10, Desembre 04, 2017

@Basquet_BAM SBM 74 – S.E. Sant Medir B 42

Aquesta temporada esta sent estranya. Molt estranya. No només pels partits ajornats, dos fins ara, sino que també a les desconnexions tant de jugadors com del mateix entrenador per motius de viatges, professionals i personals, o malalties variades.

La veritat és que ha costat d’acabar el mes de Novembre des d’un punt de vista esportiu. I per això mateix, jugar contra l’últim classificat del nostre grup era un repte encara que ells no haguessin guanyat cap partit.

Repte també per que les nostres “torres bessones” (recordatori als Houston Rockets dels 80, segur que algú encara els recorda: Sampson i Olajuwon) estaven lesionades i no sabíem com l’equip respondria. I faltaria, encara, afegir un altre detall. L’equip contrari era el Sant Medir, els veïns del districte. Per si fos poc, l’SBM, nosaltres jugàvem contra el seu B el dissabte, però el diumenge hi havia l’enfrontament dels dos A, a segona catalana, al pavelló de la Espanya Industrial (també guanyat pel BAM, 76-68). Si ho posem tot en un sac, podeu arribar a entendre que la xerrada tècnica abans del partit fos més psicològica que no pas tàctica.

I la veritat és que no es va notar. Potser va ser el fred, potser va ser la por a no fer-ho bé, potser va ser que no vam saber entrar en el partit, la qüestió es que en el minut 4 el marcador era de 5-10 pels visitants. Van ser quatre minuts de “desgavell”, no es defensava (dos del total de quatre triples del St. Medir en aquests minuts) ni s’atacava. Poc a poc vam anar entrant al partit. Primer la defensa, només sis punts en la resta del quart, un tir lliure al minut 7, una cistella de dos al 9 i un triple al 10. Després l’atac. Encara que també va ser progressiu. Primer contra estàtic i després els contraatacs. Tot plegat, 15 punts en sis minuts. Parcial de 20-16. Per cert, 4 de 11, en tirs lliures, i cap triple.

Havíem fet el difícil. Havíem estat capaços de remuntar un marcador que feia mal psicològicament parlant. I al mateix temps, li “passàvem el marró” a l’equip contrari. De totes maneres, ells havien vist que podien guanyar, i nosaltres que si fèiem el préssec podíem perdre. No es podia badar.

I amb aquesta idea es va sortir al segon quart. Parcial de 0-0 en el primer minuts, fruit de les errades en el camp d’atac dels dos equips, i parcial de 5-0, amb el primer del nostres triples. No va ser un bon quart ofensiu, només 16 punts amb dos triples i 4 tirs lliures ficats de 7 tirats. Però defensivament si que vam donar un pas endavant. Només una cistella de dos en joc. Els seus punts van ser fruits dels tirs lliures (6 de 7). Parcial de 16-8. Marcador a la mitja part, 36-24.

Estàvem tirant endavant el partit que, al final, és el que compte. Sense fer un partit vistós i amb dalts i baixos, el que ens preocupava era no caure en errors passats, començar a precipitar-se en l’atac i no defensar.

No va passar. La defensa va estar, potser, el millor del partit en aquesta segona meitat, 11 i 7 punts en contra al tercer i quart quarts, respectivament. L’atac del tercer quart va ser el més fluix, massa joc individual, que ens va penalitzar amb moltes estones sense cistelles i tenint que recórrer a personals per aturar l’atac contrari. Només 15 punts en el tercer quart. Marcador al final d’aquest quart 51-31. Tres triples i 0/1 en tirs lliures.

No em voldria posar llorers que no em toquen. No crec que fos responsable dels 23 punts que es van fer a l’últim quart però del que si soc responsable és de la “xerrada tàctica” entre quarts. Va ser un altre equip. Es va jugar col·lectivament. Es van buscar les personals (12 tirs lliures, encara que només van entrar 5) i també es va intentar el tir de tres (només 2 van entrar). Es va córrer i es van fer les jugades fins el final. Marcador final de 74-42, amb un últim parcial de 23-7.

Tenim que millorar. Tenim que creure més en l’equip com a tal. Que la bona harmonia que hi ha fora de la pista es vegi també quan juguem. Tenen que entrar els tirs lliures (13 de 31, es més aviat un percentatge horrorós) i no tenim que dependrà tant dels triples (7 avui)

Proper partit serà el dissabte 16 a les 20:00 a la pista de l’AE Bellsport B, a Bellvitge. Tenia que haver estat diumenge però l’han avançat. Millor per nosaltres, ja que dilluns 18, haurem de jugar el partit ajornat del dia 1 d’Octubre contra el Lima-Horta. Seran dos partits difícils. Però si juguem com equip poden ser assequibles.

#SOM-HI!!!

#esperit_C #ituitubam #bam_sbm