FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

Sènior Territorial, Jornada 6: AE STUCOM B 59 – BAM B 38

Si en aquesta temporada continues posant títols a les meves cròniques, la que ara escric seria “déjà vu”. Diumenge van tenir la sensació de que el partit ja la havíem jugat, que el que havíem fet no era nou, que la temporada 2014-15 no havia acabat, que ens faltava empenta, o si ho preferiu coll…. que tot havia canviat perquè no res hagi canviat.

Però anem al tema. Partit contra l’AE Stucom B, primer dels equips ‘coneguts’ ja que la temporada passada havíem jugat contra ells amb un balanç de 2-0 a favor. Però hi havia una gran diferencia respecte a la temporada passada. En els dos partits érem tots. Ahir dels tretze, només deu es tenien que presentar. Però un ja no va poder venir per lesió muscular. I durant el partit van caure dos més, un al primer quart i l’altre al segon. Podria ser una bona excusa però no. Cert que jugar amb només set és difícil però hem guanyat partits sent només set, és qüestió de rauxa i “pit i coll…”

Començament de partit no gaire dolent en defensa, encara dos triples en contra, però si en atac. Parcial de 10-8. Dels 8 punts, un triple, un tir lliure (de dos) i dos cistelles de dos. Poques personals per tots dos equips, encara que hi havia ball de bastons.

En el segon quart no es va millorar, encara que el marcador del quart no ho reflecteix per la poca diferencia, la nostra defensa del rebot era un ‘coladero’ que permetia segones i terceres opcions. El nostre atac començava a col·lapsar-se,  però de tant en tant donava alguna alegria que feia que ens mantinguéssim. 17-12, dos triples i sis tirs lliures (de vuit). 27-20 a la mitja part.

Tercer quart gairebé repetició del segon. Marcador del parcial 14-10. Del nostres 10, un triple, una cistella de dos i cinc tirs lliures (de vuit). Marcador 41-30 a l’acabar el quart.

La veritat és que jo encara hi creia. Encara el que estava veient a la pista, on no defensàvem, no tancàvem el rebot defensiu, on no atacàvem amb claredat d’idees, jo hi creia que sortiria aquella grapa que ens havia fet remuntar en altres partits. Però no. Al minut 6, la diferencia era de 11 punts, 49-38. En quatre minuts cap punt, parcial de 10-0. Final del partit 59-38. Vint-i-un punts de diferencia.  Parcial de 18-8, dos cistelles de dos, un triple i un tir lliure (de quatre).

Sé que a ells lis fa mal resultats com el d’aquest diumenge. Però també se que a la tarda ja no se’n recordaven. Jo encara li dono voltes als canvis que vaig fer i en que em vaig equivocar. I com trobar la recepta màgica per que la nostre defensa agafi més rebots.

He de reconèixer que no tot és culpa dels que hi van anar. La setmana va ser dolenta en quant a entrenaments i encara ens falta molta feina de coordinació, de ser equip, i si no hi venim tots serà difícil.

Ara per ara, estem igual que la temporada passada, amb dos de sis partits guanyats. Estem a la meitat de la primera volta (13 partits), hi ha marge per la millora però passa per l’interior dels nostres caps, i d’una mica més avall.

Dissabte a l’àtic a les 16:30 contra Castelao Webs Casino del Centre B hem de començar de nou. Que sigui la primera victòria d’una nova etapa amb més seny i rauxa

SOM-HI!!!

#ituitubam #bam_sbm