FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

Sense benzina (SBM Jornada 4)

En temporades passades, en aquelles que hi posava títol, molts cops el decidia al final d’escriure la crònica. A vegades perquè hi tenia uns quants possibles, unes altres perquè em quedava en blanc. La crònica d’avui és d’aquestes. De moment no sé qui hi posaré.

També es dona el cas de que aquest cop, la escric el mateix dia del partit. Amb això de jugar diumenges al matí, la veritat és que trobar un moment per asseure’m davant de l’ordenador, costa. La tarda del diumenge és per la família i trobar una estona després de treballar, entremig de setmana, és difícil. Per això heu vist que aquesta temporada les cròniques es publiquen en dimecres o dijous. Però la d’aquesta jornada 4, serà la primera que es publicarà en el mateix cap de setmana. I això gracies a que el CB IMMA A juga dissabte a les 16:30

Durant la roda d’escalfament, moment en el que estudies l’equip contrari, ja ens hem adonat que hi havia cares conegudes de partits de temporades anteriors. L’equip del CB IMMA A era una mescla de jugadors del B, que ja coneixíem, i de l’A. Una mescla que els feia encara més perillosos, si es que no ho eren prou quan eren el B. Només com a recordatori, no hem estat mai capaços de guanyar en aquesta pista.

Per això quan hem començat amb un 0-3 després de dos bones defenses, amb un bon atac intercalat pensava que igual avui era el dia. Però enseguida ens ha caigut una gerra d’aigua freda. Del 0-3 a 8-3. No ho fèiem malament però ens faltava una mica d’intensitat en defensa i encert en atac. El primer que va començar a funcionar millor va ser l’atac, un 2+1, i el segon triple ens apropaven en el marcador 10-9. Després va millorar la defensa però no va ser constant. Es poden destacar dos errors, un d’ells en el últim segon, en els últims quatre minuts. Del 10-9 a 19-20 en aquests minuts.

No estava malament. Havíem sabut mantindre el cap fred quan pitjor estaven les coses i donar-li la volta al partit. I es va aguantar fins el minut 5 del segon quart. El marcador era en aquell moment de 28-29 (9-9). No puc dir que va fallar. Potser tot, potser res. Dos triples i una cistella en menys d’un minut per cap nosaltres. De fet en els cinc minuts llargs que quedaven de quart només 7 punts (16 en total en aquest quart). Per part de l’IMMA, els 8 ja comentats i 10 més. Parcial 27-16. Marcador al descans 42-36.

La defensa no funcionava. Ja la havíem canviat buscant un revulsiu que no arribava. I quan en el tercer quart vam aconseguir que la defensa fos efectiva, “només” 14 punts en contra, l’atac va fallar. Ja no movíem la pilota i ens quedàvem sense idees. No arribàvem a la cistella contraria, per tant. Només 7 punts. Parcial de 14-7. Marcador 60-43.

Haig de dir que en aquest punt del partit les forces ja ens estaven abandonant. No ho he comentat però només érem 8 jugadors i mig. Mig perquè en Rafa ja recuperat, no té encara el físic a punt per disputar al màxim els partits. Per part de l’equip contrari 12 jugadors tots del mateix nivell que els permetia rotacions curtes, jugadors més descansats per tant. Deia doncs que estaven a un no res de l’abandonament però no ho vam fer. Cert que en el minut 2 de l’últim quart la diferencia ja era de 20 punts (65-45) però es va continuar lluitant per o be reduir la diferencia, no vam aconseguir baixar a menys de 15, o per tal de que no fos mai més de 20. I es va aconseguir. La diferencia final va ser de 17 però tenint en compte com vam arribar no es podem queixar. Resultat del quart, 23-23. Marcador al final del partit:

CB IMMA A 83 – @Basquet_BAM 66

De fet si que em vaig queixar. En calent, sempre creus com entrenador que el teu equip podia fer més. Però després, quan has vist les cares d’esgotament, veus que potser avui si que no podíem fer més. I quan reflexiones sobre el partit veus que la benzina dura el que dura i nosaltres havíem jugat gairebé tot l’últim quart amb el llum de la reserva encès.

Ara toca jugar el proper diumenge a la nostre pista del pavelló. Espero que sigui ja el dia que per fi siguem capaços de guanyar com a local. És molt important per a nosaltres aconseguir que la pista del pavelló sigui el nostre territori, on els equips contraris tinguin poques opcions i nosaltres les tinguem totes. Serà el dia de la presentació dels equips del club. Serà un dia de festa i volem contribuir amb una victòria. Però sabem que el CB Ramon Llull no ens ho posarà fàcil. Recordeu diumenge 28 d’Octubre a les 10:30 (compte amb el canvi d’hora!!)

Per acabar, ja sé quin títol posar!! Ja ho heu pogut comprovar.

 

#SOM-HI #esperitC

#iutitubam #bam_sbm

#AHostafrancsItuItuBAM #90anysfentbasquet