FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

SETEMBRE

Setembre és inici de moltes coses. Però per nosaltres és tornar a la pista, a gaudir i a suar. I també, perquè no dir-ho, a emprenyar-nos amb nosaltres mateixos i amb els amics, a felicitar-los, que a vegades fan coses molt però que molt difícils, i esperar que ells també ens felicitin quan ho fem bé.

Comença la temporada 2015-2016. I comença amb moltes novetats en el nostre equip. Primer el nom. Com ja sabeu, tenim el nom oficial de Basquet Ateneu Montserrat B, és a dir el Senior B Masculí, -per nosaltres SBM-, per fer-ho més curt. I mantenim la
categoria, territorial.

També hem canviat l’hora dels partits. En lloc de les 19:00 dels dissabtes a l’àtic, jugarem a les 16:00. Si ho sé, no podreu reposar el dinar però, i aquesta és un altra novetat que ara comentaré, tindreu la possibilitat de veure en joc a uns quants dels nostres entrenadors. (Per la canalla, pot ser una bona oportunitat d’allò que en castellà diuen “predicar con el ejemplo”).

Com deia, tenim nous jugadors. Dels dotze que vam arribar a ser les temporades passades, sis han plegat per diferents raons. Karim, Aitor, Nèstor, Carlos, Jordi i Oriol, molta sort en el que feu. I, ara per ara, en tenim sis de nous. Tornem a ser dotze. Jordi, Roger, Marc, Edu, Joel i Joan, benvinguts.

Voldria veure si podem aconseguir arribar als catorze, ja que dels dotze, cinc son entrenadors i tenim el risc de les coincidències. De fet, ja tenim un possible candidat i “estamos en ello”.

Setembre és moment de posar-se objectius: deixar de fumar, tornar a estudiar, comprar les noves col•lecions de Star Wars… Nosaltres ens hem proposat passar-ho el millor possible, com la temporada passada, i mirar de millorar el percentatge de victòries. N’hem fer més del 50%. No diré que ho hem de guanyar tot, encara no coneixem el grup en que haurem de jugar i sempre hem de respectar al contrari, però al final de la temporada passada vam veure que aquest equip podia fer més (recordeu 8/12 a la segona volta per 4/12 a la primera). I des de ja, treballarem per aconseguir-lo.

Ara es temps de posar-se en forma, d’adaptar-se els nous i de conèixer/repassar les jugades tots. Es suposa que començarem el cap de setmana del 28 de setembre. Tan aviat com en tinguem els calendaris us informarem.

Com sempre ens podeu seguir al facebook (Bam_SBM), a twitter (@bam_sbm) i a la pàgina web del club, www.basquetbam.cat

SOM-HI!!!

#ituitubam #bam_sbm #SomBlaus #tsunami_blau