FUNDAT 1928

EL BLOC DEL BAM

SORPRESA MAJÚSCULA!!!

I tan majúscula com va ser… ahir dimecres els nens i les nenes de l’Escola de Bàsquet, mentre entrenaven, es van veure sorpresos per la presència a la pista del pavelló de l’Espanya Industrial de tot un jugador de l’ACB!!! Sí, sí com ho llegiu, un jugador de l’ACB!!! Es tractava de l’ÀLEX LLORCA –actual jugador del Montakit Fuenlabrada, 5è classificat de l’ACB-.

L’Àlex Llorca, nascut a Esplugues de Llobregat i sorgit de l’històric Centre Catòlic de L’Hospitalet i format a les categories inferiors del FC Barcelona i CB L’Hospitalet compta amb un palmarès envejable: Campió de Catalunya júnior i 5è al Campionat d’Espanya amb el CB L’Hospitalet, jugador de LEB Or amb el CB L’Hospitalet, Tarragona, Alacant, Lleida i Breogan, jugador d’ACB amb el Manresa i Fuenlabrada, medalla de Bronze a l’Europeu Sub-20 amb Espanya (2008), Medalla de Plata a l’Europeu Sub-20 amb Espanya (2009), Medalla de Plata als Jocs Europeus 3×3 (2015), entre d’altres…

Doncs bé, l’Àlex Llorca no va tenir cap inconvenient en passar una estoneta amb la nostra Escola de Bàsquet i fer-se unes quantes fotografies .

Moltes gràcies Àlex i molta sort en la teva carrera esportiva.

 

IMG-20171122-WA0008 (1)