BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA INFANTIL BLAU MASCULÍ - LAIETÀ

05 de Maig de 2024

Amb la classificació per la fase final dels dos equips assegurada, primer i segon es jugaven el lideratge en un partit de gran rivalitat que ja es vivia minuts abans del començament amb la grada de l'Àtic plena de seguidors amb moltes ganes d'animar.

El partit ha estat de cara i creu. La cara ha estat uns primers dos períodes demolidors del BAM, acabant amb un marcador de 28 - 12. Però el resultat ha estat una il·lusió momentània perquè l'equip visitant, augmentant la intensitat, ha aconseguit reduir la diferència a 8 punts, per acabar la primera part amb un marcador de 33 - 25.

I la creu ha estat l'inici nefast de la segona part. Amb un parcial de 4 - 20 el Laietà no tan sols ens remuntava, sinó que entraven de ple a dominar el tempo del partit amb un marcador més que favorable de 37 - 45. Es començaven a veure cares de circumstàncies en els nostres nois, que no es creien com podia ser, que en dos períodes passessin d'anar guanyant de 16 a perdre de 8. Els últims dos períodes han estat un "quiero y no puedo" on hi ha hagut alguna espurna d'esperança de remuntada, que ha estat avortada per un Laietà més endollat i encertat.

Tirant de tòpics, el bàsquet és així. Anar guanyant de 16 no ha servit per desanimar a un Laietà que sempre ha cregut en la victòria. Decepció, però només transitòria. No hem de perdre de vista que la classificació matemàtica a falta d'una jornada no és flor d'un dia. I TU I TU, BAM!