BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

Post Page Advertisement [Top]

CRÒNICA MANYANET MOLINS - INFANTIL BLAU MASCULÍ

12 de Maig de 2024

Última jornada a Molins amb la classificació assegurada i possibilitats, remotes però matemàtiques, d'acabar primers si sumàvem la nostra victòria a una derrota del Laietà.

En general, el partit no ha estat bé, ple d'imprecisions i amb poc encert de cara a cistella. Tot i això, hem estat a punt de guanyar el partit havent estat superiors només en un dels sis períodes. Sí, només hem guanyat un dels períodes, però quin període!. Just abans de començar el tercer període perdíem de 14 punts! Sí. Les coses no rutllaven. Faltava intensitat i pressió. Però això és el que s'ha capgirat en aquest tercer període per emmarcar. Basat en una pressió ofegant a la sortida de la pilota, el BAM ha estat capaç de recuperacions ràpides i atacs fulgurants que ha permès culminar el període amb un parcial demolidor de 3 a 24, i anar al descans amb un il·lusionant 27 - 34.

Però no es pot guanyar un partit només amb un període, per extraordinari que sigui. A la segona part el Manyanet ha anat a poc a poc apropant-se al marcador fins a igualar-lo a 45 al final del cinqué període. El sisé i últim període no ha estat una excepció, i se l'ha emportat l'equip local amb el 55 - 51 final.

Final de temporada amb dues derrotes consecutives per aprendre i reflexionar, però sense oblidar tota la bona feina feta per classificar-nos per a la fase final. I TU I TU BAM!

Crònica escrita pel David, pare del Gerard.