CRÒNICA REGINA

CARMELI RUBÍ - CADET

BLAU MASCULÍ

5 d'octubre del 2024

Primera de les tres visites que farem a Rubí i primera derrota de la temporada. Tot i anar per darrere del marcador des de l'inici sempre hem estat dins del partit. La primera meitat ha acabat amb la màxima diferència fins aquell moment, els dotze punts de desavantatge amb els que arribàvem al descans, 31 - 23.

Però els nostres nois no han perdut el nord i, en un tercer quart en què hem aconseguit estar durant alguns minuts a un punt, s'ha aconseguit escurçar la diferència als cinc punts en què ha finalitzat aquest quart esperançador, 42 - 37.

Un últim quart més intens i encertat del Regina, amb l'afegit del cansament físic i psicològic de voler i no poder dels nostres nois, ens ha penalitzat amb un resultat final amb la màxima diferència de tot el partit, els catorze punts del 61 - 47.

Malgrat anar per darrere tot el partit i els catorze punts d'avantatge final de l'equip rubinenc, la victòria no ha estat segura fins als últims minuts. El Regina ha estat un mereixedor guanyador del primer duel, però que no es confiïn en la tornada perquè els nostres nois han demostrat en moltes fases del partit que la victòria és possible. Ara toca una setmana de descans de lliga, però no d'entrenaments! I TU I TU BAM!